1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
slideshadow
 

 
Mariebergs Entreprenad & Naturvård

Vi har sedan 2006 varit totalentreprenör inom restaurering och underhåll av Naturreservat och andra publika och känsliga områden. Vi har genom åren med ett noggrant och effektivt arbete med respekt för uppdragsgivare, djur, natur och allmänheten möjligheten att jobba med Länsstyrelsen i Västra Götalands Län, Västkuststiftelsen, Statens Fastighetsverk, Kungälvs kommun, Partille kommun och Göteborgs kommun.

Vi har idag underhållet på Ragnhildsholmen, Gullö, Bohus fästning, Mariebergs Naturreservat och Ellesbo Naturreservat. Dessa områden har vi varit med och haft totalentreprenad av röjning och bortforsling av sly och skog, stängning med får och kostängsel med grindar för både människor och fordon, på några av områdena har vi även byggt spångar och parkeringar. Vi har även medverkat vid planeringen av restaureringen.

Urval av våra kunder

Vi hjälper alla kunder som behöver hjälp med allt från enkel beskärning av en liten buske till dom mest avancerade trädfällningarna via klättring och bit för bit nedtagning. Vi har med väl utförda jobb och nöjda kunder lyckats få ramavtal med Länsstyrelsen i Västra Götalands län.

Där vi utför uppdrag ifrån planering av stora eller små röjningar till fällning och bortforsling av allt material, för att i de flesta fall bygga kraftiga och säkra staket runt området. När detta är gjort har vi som en del i långtidsskötseln av tex naturreservatet släppt på får eller kor. Resultatet av detta blir då en miljösmart lösning för ett öppet landskap.

Vi har de senaste två året även börjat jobba som underentreprenörer till andra företag. Med uppdrag som det mesta inom markentreprenad med maskiner och grovisar, transport av material, flaggvakt och även smidesmontage. Med kunder som Gbs entreprenad, Redemptor, Samgräv, Schakt i väst mfl. Vi jobbar med att få långa samarbeten med våra kunder vilket gör att vi gör ett bra, noggrant och effektivt jobb.

Familjeföretag

Mariebergs entreprenad och naturvård är ett familjeföretag som startades som en gren i Mariebergs gård som är ett jordbruk med kor, får och även ett stall där vi hyr ut 35 boxplatser för hästar. Grundare och ägare av både Mariebergs gård och Mariebergs entreprenad och naturvård är Ulf och Anneli Karmark. Tre av sönerna är anställda i bolagen vilket gör att vi är ett väl sammansvetsat team som hjälper dig som kund med det ni behöver hjälp med.

Rätt virke

Vår maskinpark består av två traktorer med lunningsvinch och skogsvagn, tippkärra, maskintrailer, grävmaskin med klo och rototilt, fyrhjuling med skogsvagn, pickupper med tippsläp, motorsågar, röjsågar, och en väldigt massa mer maskiner och utrustning. Vi har även tillgång till betesdjur av olika slag för att tillhandahålla långtidsskötsel både för betning som att sköta stängsel, betes putsning, underhåll av spångar, underhålls röjning samt städning mm. Mariebergs entreprenad och naturvård alla maskiner som behövs för att utföra en mängd olika uppdrag.

Vi har även en stor maskinpark med allt från grävmaskiner, traktorer till motorsågar och röjsågar.

Med våra samarbetspartners så fyller vi ut våra maskinpark med det som fattas såsom kranbilar, flistuggar, stubbfräsar och mycket mer.

KONTAKT

Mariebergs Entreprenad & Naturvård
Marieberg 260
442 49 Kungälv

Telefon
Emil: 0763-10 89 90
Växelnummer: 0303-36 60 00